Η Pokémon Company δώρισε $200.000 για να υποστηρίξει την Ουκρανία

Pokémon Company International

Η Pokémon Company International ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 200.000 δολάρια για την παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης στην Ουκρανία. Η εταιρεία ανέβασε στο Twitter μια δημοσίευση στην οποία έγραφε:

Η αυξανόμενη κρίση στην Ουκρανία και την ανατολική Ευρώπη, η οποία συνεχίζει να προκαλεί εκτοπισμό οικογενειών και να απειλεί την ασφάλεια των παιδιών, είναι αποκαρδιωτική. Η Pokémon Company International κάνει μια άμεση δωρεά $200.000 στους συνεργάτες μας στο GlobalGiving, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός θα κατευθύνει αποτελεσματικά τα χρήματα σε οργανώσεις υπό την ηγεσία της κοινότητας που υποστηρίζουν οικογένειες και παιδιά που έχουν πληγεί από την κρίση“.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη δημοσίευση της εταιρείας:

Με αυτό το τρόπο, η Pokémon Company προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των εταιρειών παιχνιδιών, που υποστηρίζουν δημόσια και έμπρακτα την Ουκρανία και καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας. Μία από τις πιο πρόσφατες βοήθειες στον ουκρανικό λαό, ήταν και αυτή της Wargaming Kyiv, η οποία δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στον ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για την υποστήριξη νοσοκομείων και γιατρών, των πολιτών που έχουν εκτοπιστεί και άλλες ζωτικής σημασίας δραστηριότητες της ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.