Η Nintendo επιβεβαιώνει τα Breath of the Wild 2 και Bayonetta 3 για το 2022

Nintendo

Η Nintendo έχει προσφέρει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά της για το 2022. Η εταιρεία παραμένει δεσμευμένη να κυκλοφορήσει το sequel των Zelda Breath of the Wild και Bayonetta φέτος. Με τη σειρά της, δεν έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση περισσότερων Studio.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Nintendo έχουν αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τη θρυλική ιαπωνική εταιρεία. Τα στοιχεία των πωλήσεων δεν ήταν το μόνο πράγμα που ήρθε στο προσκήνιο.

Οι επιβεβαιωμένες κυκλοφορίες του Nintendo Switch για το 2022 υπόσχονται πολλά, αλλά υπάρχουν δύο παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος και έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν τελικά θα τα καταφέρουν να κυκλοφορήσουν τελικά φέτος.

Αυτά είναι τα Breath of the Wild 2 και Bayonetta 3. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών του Switch έχουν και τα δύο παιχνίδια στα ραντάρ τους και ευτυχώς για όλους, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη προγραμματιστεί για φέτος, το μέγεθος και των δύο τίτλων και οι καθυστερήσεις που είδαμε τα τελευταία χρόνια, μας έκαναν να αμφισβητούμε το κατά πόσο η εταιρεία θα τηρήσει το αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας.

Μετά τις εξαγορές της Sony και της Microsoft, πολλοί αναρωτήθηκαν ποια θα είναι η στρατηγική της Nintendo σε αυτόν τον τομέα. Λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η Nintendo θα συνεχίσει όπως ήταν. Δεν υπάρχει πρόθεση αγοράς εταιρειών.

Η επωνυμία μας χτίστηκε σε προϊόντα που κατασκευάζονται με αφοσίωση από τους υπαλλήλους μας και το να έχουμε μεγάλο αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν DNA της Nintendo στον όμιλό μας δεν θα ήταν πλεονέκτημα για την εταιρεία, δήλωσε ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της εταιρείας.

Από την άλλη πλευρά, αυτά τα αποτελέσματα που παρέχονται από την εταιρεία, δείχνουν ότι η Nintendo ενδιαφέρεται για τα NFT και το metaverse, αλλά παραμένει αναποφάσιστη για τη χρήση τους.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.