Η Naughty Dog κάνει προσλήψεις για τρία άγνωστα Project

Naughty Dog

Ύστερα από τη κυκλοφορία του Uncharted: Legacy of Thieves Collection, η Naughty Dog, ένα από τα κορυφαία first party studios της Sony, που ευθύνεται για μια πληθώρα αριστουργηματικών παιχνιδιών, φαίνεται ότι επεκτείνεται και αυτή τη στιγμή, προσλαμβάνει άτομα για τρία μη ανακοινωμένα project.

Ο συμπρόεδρος του στούντιο και δημιουργικός διευθυντής στο The Last of Us, Neil Druckmann, άφησε να εννοηθεί στο Twitter, ότι τρία project βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Μια σειρά από θέσεις σε τμήματα όπως animation, art, audio, production, programming, QA, και πολλά άλλα, είναι διαθέσιμες για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους για να υποβάλουν αίτηση. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ρίξετε μια πιο αναλυτική ματιά εδώ.

Το πρώτο από αυτά τα τρία project τώρα, πιθανόν να είναι το multiplayer mode του The Last of Us Part 2, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό. Σύμφωνα με φήμες, ένα remake του πρώτου The Last of Us για το PS5, είναι πιθανότατα το δεύτερο project του studio, ενώ το τρίτο και τελευταίο, θα μπορούσε είτε να είναι ένα Director’s Cut για το The Last of Us 2, είτε ίσως ακόμη και ένα νέο παιχνίδι Uncharted. Όπως και να έχει, είμαστε σίγουροι πως η εταιρεία δεν θα μας απογοητεύσει.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.