Η Microsoft φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Banjo-Kazooie

Banjo-Kazooie

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται οι ενθουσιώδεις οπαδοί του ResetEra, βασιζόμενοι σε ομολογουμένως επισφαλή στοιχεία. Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, έπαιξε λιγότερο από μία ώρα το αρχικό Banjo-Kazooie στον προσωπικό του λογαριασμό στο Xbox και σημείωσε ένα επίτευγμα.

Σύμφωνα με τους οπαδούς, αυτό θα ήταν μια ύπουλη ένδειξη μιας επερχόμενης κυκλοφορίας, την οποία θα μπορούσαμε να δούμε σύντομα. Αν και η ιδέα μπορεί να ακούγεται τραβηγμένη στην αρχή, ο Spencer είναι γνωστό ότι υπαινίσσεται επερχόμενα έργα, μερικές φορές εμφανώς, όπως η τοποθέτηση αντικειμένων στο φόντο των εκπομπών του.

Η Microsoft θα διοργανώσει μια εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase αργότερα αυτή την εβδομάδα, την Κυριακή 12 Ιουνίου, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει τα επερχόμενα παιχνίδια της.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.