Η Konami υπόσχεται πολλά νέα για το 2023, συμπεριλαμβανομένων νέων έργων και γνωστών σειρών

Konami

Σε ένα εορταστικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Famitsu για την έναρξη του νέου έτους, η Konami υποσχέθηκε ότι για το 2023 σχεδιάζει να αναπτύξει γνωστές σειρές για τους παίκτες καθώς και νέα έργα που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

“Αυτή είναι η χρονιά του Κουνελιού (σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο), οπότε σχεδιάζουμε power-ups και νέες εξελίξεις σε γνωστές σειρές”, αναφέρει το μήνυμα της Konami. “Επιπλέον, σημειώνουμε πρόοδο σε νέα έργα που δεν έχουμε ακόμη ανακοινώσει”.

Όπως γνωρίζουμε, μεταξύ των έργων που αναμένεται να φτάσουν μέσα στο 2023 είναι το Silent Hill 2 Remake και οι επανεκδόσεις των Suikoden I & II. Προγραμματίζονται επίσης, αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί για φέτος, τα spin-offs Silent Hill Townfall και Silent Hill f. Υπάρχει επίσης συνεχής υποστήριξη για τα Yu-Gi-Oh!, eFootaball και δημοφιλείς σειρές στην Ιαπωνία, όπως Momotaro Dentetsu και Professional Baseball Spirits.

Όσον αφορά τα σχέδια της Konami που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις χωρίς να βασιστούμε στις εικασίες και τα υπονοούμενα των τελευταίων μηνών. Ένας από τους υποψήφιους είναι σίγουρα ένα πιθανό remake του Metal Gear Solid 3, ένα project που βρίσκεται στο επίκεντρο φημών εδώ και χρόνια και θα μπορούσε να βρίσκεται σε εξέλιξη στην Virtuos, η οποία τυχαίνει να έχει καταχωρήσει την Konami ως έναν από τους συνεργάτες της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πιθανώς υπάρχουν επίσης πολλά παιχνίδια Silent Hill σε εξέλιξη που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί επίσημα. Ένα από αυτά είναι το Silent Hill The Short Message, το εξώφυλλο και η σύνοψη της πλοκής του οποίου διέρρευσε πρόσφατα, ενώ σύμφωνα με τον γνωστό leaker Dusk Golem υπάρχουν τουλάχιστον άλλα τρία έργα που σχετίζονται με τη σειρά και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και ποιος ξέρει, ίσως νέα παιχνίδια Castlevania και Suikoden να είναι επίσης στα σκαριά, αλλά ίσως ταξιδεύουμε πολύ μακριά με τη φαντασία μας. Για να μάθουμε περισσότερα, θα πρέπει να περιμένουμε επίσημα νέα από την Konami μέσα στο 2023.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.