Η Konami ενημέρωσε το εμπορικό σήμα του Silent Hill

Silent Hill

Η Konami ενημέρωσε τα ιαπωνικά εμπορικά σήματα για αρκετά από τα παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένου και του Silent Hill. Όπως εντόπισε ένας χρήστης του Reddit, οι ενημερώσεις περιλάμβαναν και τα εμπορικά σήματα Gradius, Frogger, The Water Margin και Tokimeki Memorial δημοσιεύθηκαν από το Japan Patent Office στις 15 Μαρτίου.

Το εμπορικό σήμα του Silent Hill καλύπτει κατηγορίες όπως “λογισμικό παιχνιδιών” και “VR headset“, καθώς και πολλά καλούδια και υπηρεσίες που δεν σχετίζονται με παιχνίδια.

Αν και αυτά μπορεί να αποτελούν απλά συνηθισμένες ενημερώσεις εμπορικών σημάτων ή περιοδικές ανανεώσεις αντί να είναι ενδεικτικές οποιωνδήποτε νέων σχεδίων της εταιρείας. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από πέρυσι τον Οκτώβριο, πολλά παιχνίδια Silent Hill αναπτύσσονται σε εξωτερικά στούντιο ύστερα από την απόφαση της Konami να αναβιώσει το κλασικό franchise.

Ακόμα, ένα από αυτά λέγεται ότι ανατέθηκε σε έναν πασίγνωστο και εξέχων Ιάπωνα προγραμματιστή το 2021, ενώ το περασμένο Φεβρουάριο, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης του The Medium, Bloober Team, είπε ότι εργαζόταν σε μια υπάρχουσα Horror IP από έναν πολύ γνωστό εκδότη παιχνιδιών, πυροδοτώντας έτσι ακόμα περισσότερο τις εικασίες για την αναβίωση του πασίγνωστου franchise.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.