Η εφαρμογή Xbox σας λέει αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει έναν τίτλο

Xbox E3

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή Xbox για υπολογιστές με Windows. Η εφαρμογή επιτρέπει πλέον στους χρήστες να μάθουν αν θα μπορούν να παίξουν έναν τίτλο στον υπολογιστή τους, χωρίς να τον εγκαταστήσουν και χωρίς να εξετάσουν τις απαιτήσεις συστήματος.

Η σελίδα ενός παιχνιδιού (δεν υποστηρίζονται όλα προς το παρόν) θα περιγράφει πώς συμπεριφέρεται ο τίτλος σε υπολογιστές με παρόμοια χαρακτηριστικά με το δικό του. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να καταλάβει κανείς αν ένα παιχνίδι θα τρέξει ομαλά στον υπολογιστή του ή αν θα πρέπει να περιμένει μερικές δυσλειτουργίες. Για να γίνει αυτό, η Microsoft συγκρίνει τις επιδόσεις των εν λόγω τίτλων σε υπολογιστές με χαρακτηριστικά συγκρίσιμα με αυτό του χρήστη και, μέσω ενός αλγορίθμου, “προβλέπει” την απόδοση του παιχνιδιού. Φυσικά, μπορείτε πάντα να ελέγξετε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Ωστόσο, η εν λόγω ενημέρωση της εφαρμογής Xbox φέρνει και άλλες προσθήκες. Όλες οι διάφορες επιλογές για την πλοήγηση στις λειτουργίες της εφαρμογής τοποθετούνται πλέον στην πλαϊνή μπάρα, όπως και οι ενδείξεις για την πρόοδο της εγκατάστασης των παιχνιδιών. Επιπλέον, η αναζήτηση είναι τώρα πολύ πιο ακριβής και καλύτερα ενσωματωμένη με τους τίτλους EA Play και Ubisoft Connect.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.