Η Capcom ετοιμάζει μία μεγάλη ανακοίνωση

Capcom Event

Η Capcom, φαίνεται ότι προετοιμάζει κάποιο είδος μεγάλης ανακοίνωσης για το τέλος αυτής της εβδομάδας, με ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επτά ημερών που ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η σελίδα δεν έχει τίποτα άλλο πάνω της που θα μπορούσε ενδεχομένως να υπαινίσσεται περί τίνος πρόκειται, εκτός από το μαύρο φόντο και το λευκό κείμενο.

Η αντίστροφη μέτρηση θα τελειώσει στις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου του 2022, η οποία τυχαίνει να συμπίπτει και με την τελευταία ημέρα της σεζόν Pro Tour 2021 της Capcom. Επομένως, είναι πιθανό η αντίστροφη μέτρηση να σχετίζεται με μια ανακοίνωση που έχει προγραμματιστεί για το γεγονός αυτό.

CAPCOM

Επίσης, η Capcom θα γιορτάσει την 35η επέτειο του Street Fighter φέτος, οπότε η επίσημη ανακοίνωση μιας έκτης κύριας εισόδου στη σειρά κάποια στιγμή, φαίνεται πιθανή. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σχετίζεται με αυτό, ωστόσο. Παρόλα αυτά, λόγω της χρονικής στιγμής του γεγονότος και του πότε αυτή η αντίστροφη μέτρηση έχει προγραμματιστεί να τελειώσει, πιστεύουμε ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε κάτι που σχετίζεται με το Street Fighter.

Σε μια ενημέρωση του Street Fighter V στα τέλη του περασμένου έτους, η Capcom είπε: “Θα επιστρέψουμε με περισσότερα νέα για το μέλλον του Street Fighter.” Πολλοί παίκτες πιστεύουν επίσης ότι μπορεί να αφορά το DLC του Resident Evil Village που ανακοινώθηκε πέρυσι και πιθανώς ακόμη και το φημολογούμενο remake του Resident Evil 4, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να αποκαλυφθεί και επίσημα φέτος.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.