Η Bungie εργάζεται πάνω σε νέο IP

Bungie Destiny

Η Bungie, ο developer πίσω από ένα από τα πιο δημοφιλή fps, το Destiny 2, έχει πολλά νέα έργα υπό ανάπτυξη. Ένα από αυτά φαίνεται να είναι ένα νέο ανταγωνιστικό PVP τρίτου προσώπου. Προς το παρόν πρόκειται για φήμες, αλλά φαίνεται να έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, έστω και έμμεσα. Η εταιρεία ανάπτυξης φέρεται να αναζητά νέο προσωπικό για να εργαστεί στην ανάπτυξη ενός τίτλου που, απ’ όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, δεν θα είναι το Destiny.

Στην πραγματικότητα, η Bungie δημοσίευσε πρόσφατα δύο αγγελίες εργασίας στον ιστότοπο Careers που μπορεί να μας δώσουν μια ιδέα για κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο IP. Στις απαιτούμενες δεξιότητες και οι δύο αυτές θέσεις απαιτούν εμπειρία σε παιχνίδια δράσης τρίτου προσώπου και εξοικείωση με το τοπίο των ανταγωνιστικών παιχνιδιών.

Μεταξύ των καθηκόντων της θέσης Contract Level Designer μπορεί να διαβάσει κανείς ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να συλλάβει, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει γρήγορα ένα νέο σχέδιο χάρτη και ιδέες για την κατασκευή επιπέδων στη μηχανή του παιχνιδιού. Στην ενότητα με τις απαιτούμενες δεξιότητες, διαβάζουμε επίσης ότι απαιτείται εμπειρία στη δημιουργία επιπέδων multiplayer για ένα παιχνίδι PVP. Όπως αναφέρει το TGP, η Bungie προσλαμβάνει προσωπικό για το έργο αυτό από πέρυσι.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Bungie, το 2018, κατοχύρωσε εμπορικό σήμα για το Matter. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τίτλος αυτού του νέου έργου θα μπορούσε να είναι αυτός. Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ετών δεν έχει κυκλοφορήσει καμία είδηση από τον developer. Νωρίτερα φέτος, η Bungie ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στην οικογένεια του PlayStation ως ανεξάρτητος προγραμματιστής και εκδότης πολλαπλών πλατφορμών. Αυτό ήταν η απάντηση στην ενέργεια της Microsoft και την περίφημη πλέον εξαγορά της Activision Blizzard.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.