Η beta του Overwatch 2 έρχεται στα τέλη Απριλίου

Overwatch 2 beta

Το Overwatch 2 είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η beta του επερχόμενου τίτλου της Activision Blizzard. Αυτή θα λάβει χώρα στα τέλη του Απριλίου και θα είναι διαθέσιμη μόνο για PC.

Κατά τη διάρκεια της beta του Overwatch 2 αναμένουμε να δούμε αρκετές διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια, με πρώτο και κυριότερο το γεγονός ότι πλέον οι ομάδες θα αποτελούνται από πέντε παίκτες. Η συγκεκριμένη αλλαγή είναι θεμελιώδης για το παιχνίδι και θα το διαφοροποιήσει αυτόματα από το Overwatch, όπως το ξέρουμε.

Εκτός αυτού, θα προστεθεί ένας νέος ήρωας, ονόματι Sojourn, τέσσερις νέοι χάρτες και ένα νέο mode, το Push. Επιπλέον, οι Orisa, Doomfist, Bastion και Sombra θα έχουν αλλαγές. Τέλος, η Blizzard μας ενημέρωσε ότι θα υπάρχει ανανεωμένο σύστημα ping, ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία των παικτών χωρίς να καθίσταται απαραίτητη η χρήση του voice chat.

Overwatch 2 beta

Όπως προαναφέραμε, η beta θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για υπολογιστή και θα περιλαμβάνει μόνο multiplayer, μέσω του Battle.net. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα έχει και στοιχεία single-player, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή για να πάρουμε μια γεύση από εκείνα. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην beta μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού.