Η Bandai Namco μπορεί να συνεργαστεί με έναν σπουδαίο συγγραφέα φαντασίας

Bandai

Το Elden Ring ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη FromSoftware, χωρίς αμφιβολία. Η δοκιμασμένη φόρμουλα του Souls συναντήθηκε με το σενάριο του George R.R. Martin και τη σκηνοθεσία του Hidetaka Miyazaki σε ένα τέλειο μείγμα ατμόσφαιρας και αφήγησης. Φαίνεται ότι αυτό το πείραμα ικανοποίησε όχι μόνο τους παίκτες και τους κριτικούς, αλλά και τους προγραμματιστές, οι οποίοι σκοπεύουν να το επαναλάβουν στο μέλλον.

Ο συγγραφέας φαντασίας Brandon Sanderson, μάλιστα, φαίνεται να είναι μεγάλος θαυμαστής των παιχνιδιών της FromSoftware. Σε μια πρόσφατη ζωντανή μετάδοση, ο Sanderson άνοιξε ένα πακέτο που του έστειλε το στούντιο, το οποίο περιείχε όλα τα είδη των gadgets που σχετίζονται με το Elden Ring. Τέλος, ο συγγραφέας δήλωσε ότι έχει μια ιδέα για ένα βιντεοπαιχνίδι που θα ήθελε να παρουσιάσει στην Bandai Namco. Συνέχισε λέγοντας ότι η From και η Bandai Namco θα ενδιαφέρονταν επίσης να συνεργαστούν μαζί του, χωρίς να κρύβει αυτό το ενδεχόμενο.

Ως οπαδός των Souls, ο Sanderson απογοητεύτηκε που ο George R.R. Martin προσλήφθηκε για να γράψει το Elden Ring. Προφανώς, ο συγγραφέας θα ήθελε να συμμετάσχει στη δημιουργία του έργου και όπως λέει σε συνέντευξή του στο VGC, έχει πάντα ιδέες για νέα έργα.

Στην πραγματικότητα, σε ένα επεισόδιο του podcast του, ο Sanderson αποκάλυψε ότι όταν άρχισε να συνεργάζεται σε μια ιστορία του Magic: The Gathering, ήταν ήδη έτοιμος. Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας πέρασε τα τέσσερα χρόνια πριν επικοινωνήσει με τους προγραμματιστές σκεπτόμενος και οργανώνοντας την πλοκή αυτής της ιστορίας. Ομοίως, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ αργά για το Elden Ring, ο Sanderson λέει ότι έχει ήδη κάποιες ιδέες για ένα νέο Souls στο μυαλό του. Προφανώς, δεν έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες αυτής της ιδέας, αλλά φαίνεται ότι έχει σκοπό να την προτείνει στη FromSoftware.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.