Η Bandai Namco αναζητά developers για το παιχνίδι δράσης του Nintendo Switch

Bandai Namco

Η Bandai Namco αναζητά developers για να εργαστούν στο επερχόμενο παιχνίδι δράσης για το Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία αναζητά έναν σχεδιαστή, αλλά η ανακοίνωση δεν αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, το οποίο ως εκ τούτου παραμένει μυστικό.

Η ύπαρξη αυτού του έργου δεν είναι κάτι καινούργιο, όπως ίσως θυμάστε: τον περασμένο Απρίλιο, άρχισαν να κυκλοφορούν ειδήσεις ότι η Bandai Namco συνεργάζεται με τη Nintendo για ένα remaster ενός 3D παιχνιδιού δράσης, και δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Θα μπορούσε λοιπόν να είναι οτιδήποτε άλλωστε, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών διαρκεί αρκετά χρόνια και έχει φέρει αρκετές επιτυχίες, όπως το Pokken Tournament και φυσικά το εξαιρετικό Super Smash Bros Ultimate.

Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι η Bandai Namco εργάζεται πάνω σε ένα remaster σε αυτή την περίπτωση και αρκετοί χρήστες είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να έχει σχέση με το Kid Icarus ή το Star Fox.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.