Η απόδοση του Elden Ring στα PC οδήγησε σε πολλές αρνητικές κριτικές

Elden Ring The Lands Between

Το Elden Ring λαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό αρνητικών κριτικών από τους κατόχους υπολογιστών, παρά τους επαίνους που έχει λάβει συνολικά ο πιο πρόσφατος τίτλος της FromSoftware.

Η σελίδα Steam του παιχνιδιού έχει αυτήν τη στιγμή 14.110 θετικές κριτικές και 9.560 αρνητικές κριτικές, κάτι που σημαίνει ότι λίγο πάνω από το 40% των χρηστών είναι δυσαρεστημένοι με το παιχνίδι. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αρνητικών κριτικών φαίνεται να στοχεύει στην απόδοση του παιχνιδιού, με πολλούς χρήστες να παραπονιούνται για προβλήματα που αφορούν το stuttering και τον ρυθμό καρέ, σε υπολογιστές που θα μπορούσαν να “χειριστούν” παιχνίδια πολύ πιο απαιτητικά από αυτό.

Δυσκολεύομαι να διατηρήσω 60fps/1080p με GeForce RX 3080, τεράστιο stuttering και πτώση FPS, crash-αρε τέσσερις φορές μέσα σε δύο ώρες παιχνιδιού, 60fps capped και ούτε Ultrawide support,” γράφει ένας χρήστης μεταξύ πολλών άλλων.

Παρόλα αυτά, το Elden Ring βρίσκεται ήδη στην κορυφή ορισμένων λιστών με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, ωστόσο πολλοί κριτικοί εξακολουθούν να επισημαίνουν ότι το παιχνίδι υποφέρει από προβλήματα απόδοσης.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.