Η ανάπτυξη του Silent Hill 2 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Silent Hill 2

Σε συνέντευξή του σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Bloober Team, Piotr Babieno, ανέφερε ότι το Silent Hill 2 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή εξαρτάται κυρίως από την απόφαση της Konami.

“Το Silent Hill είναι τεχνικά έτοιμο”, ανέφερε το αφεντικό της Bloober Team, “αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς ολοκληρωμένο, αλλά είμαστε κοντά. Ωστόσο, το ζήτημα της ημερομηνίας κυκλοφορίας είναι θέμα των συνεργατών μας, όπως και η προώθηση και το επίσημο ντεμπούτο δεν εξαρτάται άμεσα από εμάς”.

Η ανάπτυξη του Silent Hill 2 βρίσκεται λοιπόν σε καλό δρόμο και το παιχνίδι είναι σχεδόν έτοιμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά όσον αφορά την οργάνωση του χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας και την προώθηση πριν την κυκλοφορία, αυτά είναι θέματα της Konami και ίσως και της Sony, δεδομένου ότι το παιχνίδι φαίνεται να συνδέεται στενά με την εν λόγω εταιρεία, η οποία κατέχει την αποκλειστικότητα.

“Η νέα στρατηγική αποτελεί εξέλιξη και όχι επανάσταση για την Bloober Team”, εξήγησε περαιτέρω ο Babieno. “Απομακρυνόμαστε από μια περιβαλλοντική αφήγηση προς παιχνίδια που θα βασίζονται σε μηχανισμούς παιχνιδιών που είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμοι από ένα ευρύτερο κοινό”.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της ομάδας ανέφερε ότι το στούντιο εργάζεται επί του παρόντος σε δύο μεγάλες παραγωγές: Silent Hill 2 και έναν τίτλο που προσδιορίζεται ως Project C, μια νέα πνευματική ιδιοκτησία σε συνεργασία με την Private Division, το indie τμήμα της Take-Two Interactive. Ταυτόχρονα, άλλοι τίτλοι που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι το Layers of Fear και δύο άλλα μη ανακοινωμένα παιχνίδια που προσδιορίζονται ως Project M και Project F.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.