Η Amazon φαίνεται ότι ετοιμάζει live-action σειρά του God of War

God of War

Σύμφωνα με το Deadline, η Amazon φαίνεται να βρίσκεται σε μία μεγάλη προσπάθεια να φέρει το God of War στη streaming υπηρεσία της, ως live-action τηλεοπτική σειρά. Το πρακτορείο αναφέρει ότι πηγές κοντά στο θέμα, έκαναν λόγο ότι η Amazon διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή για τη μεταφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρουσιαστές της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας της Amazon, The Expanse, καθώς και του The Wheel of Time, θα διευθύνουν τη σειρά μαζί με την PlayStation Productions. Εκπρόσωποι τόσο από τη Sony, όσο και από το Amazon Studios, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του Deadline.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία όσον αφορά στο τι θα δούμε σε μια ενδεχόμενη σειρά God of War, ούτε αν πρόκειται να βασίζεται στην πρωτότυπη σειρά ελληνικής μυθολογίας ή στα τρέχοντα παιχνίδια με θέμα τη Σκανδιναβία. Θα ήταν λογικό όμως να δούμε μια τέτοια προσπάθεια, δεδομένου ότι η PlayStation Productions προσπαθεί να επεκτείνει τα first party franchise της Sony σε ευρύτερα μέσα, όπως και έκανε με την πρόσφατη ταινία Uncharted και την επερχόμενη ταινία Ghost of Tsushima που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Αν αληθεύει λοιπόν η παραπάνω αναφορά, δε θα μιλάμε για την πρώτη live-action σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Amazon, που επί του παρόντος, αναπτύσσει και μια τηλεοπτική σειρά Fallout. Άλλες προσαρμογές βιντεοπαιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην τηλεόραση είναι το The Last of Us του HBO, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο, ενώ οι συνδρομητές του Paramount+ μπορούν να ανυπομονούν για την επερχόμενη σειρά Halo. Η Paramount ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα, ένα spin-off της ταινίας Sonic the Hedgehog.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.