Το Hogwarts Legacy ξεπέρασε ήδη σε πωλήσεις το Elden Ring στο Ηνωμένο Βασίλειο

Hogwarts Legacy

Μετά από το σάλο που αφορούσε στην κυκλοφορία του Hogwarts Legacy και τη σχέση του με τη συγγραφέα των βιβλίων Harry Potter, J.K. Rowling, θα περίμενε κανείς ότι αρκετός κόσμος θα έμπαινε σε σκέψεις και πιθανόν να μην αγόραζε τον νέο τίτλο της Portkey Games. Ευτυχώς όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.

Σύμφωνα λοιπόν με το GamesInudustry.biz, το Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games χρειάστηκε μόλις πέντε εβδομάδες για να ξεπεράσει σε πωλήσεις -σε φυσική και ψηφιακή μορφή- το παιχνίδι της χρονιάς για το 2022, το οποίο δεν είναι άλλο από το Elden Ring, την τελευταία μεγάλη δημιουργία της FromSoftware. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως πριν περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε, πως το Elden Ring ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις, ύστερα από ένα χρόνο κυκλοφορίας.

Πληροφοριακά, το Hogwarts Legacy -το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται να γίνει και τηλεοπτική σειρά από το HBO– κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα, εισπράττοντας περίπου $850 εκατομμύρια, καθιστώντας το έτσι το καλύτερο λανσάρισμα παιχνιδιού της Warner Bros. Games μέχρι σήμερα. Παράλληλα, το Hogwarts Legacy αποτελεί και τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κυκλοφορία -αν εξαιρέσουμε τις σειρές παιχνιδιών FIFA και Call of Duty- από τον Οκτώβριο του 2018, όταν κυκλοφόρησε το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.