Hell Is Us: Οι Nacon και Rogue Factor αποκάλυψαν το νέο τους τίτλο

Hell is us

Οι Nacon και Rogue Factor ανακοίνωσαν τη νέα τους IP -που αναπτύσσεται στην Unreal Engine 5- με όνομα HELL is US. Ο Action Adventure τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2023 για Xbox Series X/S, PS5 και PC και θα διαδραματίζεται σε ένα έθνος που μαστίζεται από έναν εμφύλιο πόλεμο.

Όπως αναφέρει το Game Informer, ένα μυστηριώδες γεγονός που ονομάζεται «The Calamity» έχει δημιουργήσει τέρατα που μοιάζουν με μνημεία. Ο πρωταγωνιστής πρέπει να πολεμήσει εναντίον τους χρησιμοποιώντας ειδικά όπλα και εξοπλισμό, επομένως το εντυπωσιακό σπαθί που βλέπουμε πιθανόν να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό σπαθί.

Ο δημιουργικός διευθυντής του τίτλου τώρα, είναι ο Jonathan Jacques-Belletete, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στην Eidos Montreal ως καλλιτεχνικός διευθυντής στα Deus Ex: Human Revolution και Deus Ex: Mankind Divided, καθώς και με το concept art για το Guardians of the Galaxy της Marvel. Ο Jacques-Belletete δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου:

«Στόχος μας με το HELL is US είναι να επαναφέρουμε την αληθινή περιπέτεια και την εξερεύνηση. Δεν χρειάζεται ένα λεπτομερές Quest Log ή κάποιο ακριβές σημείο διαδρομής στον χάρτη: θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται τη συγκίνηση της περιπέτειας, καθοδηγούμενοι από τα συναισθήματα και τα ένστικτά τους

Αυτό φαίνεται να υποδεικνύει πως στο επερχόμενο παιχνίδι θα περιλαμβάνονται ανοιχτά επίπεδα ή γενικότερα ένας ανοιχτός κόσμος, ο οποίος θα δίνει στους παίκτες την ελευθερία να εξερευνήσουν με τον τρόπο που επιθυμούν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nacon, Alain Falc, πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε αυτό το παιχνίδι. Ως εκδότρια εταιρεία, θέλουμε πάντα να προσφέρουμε παιχνίδια με πρωτότυπες ιδέες που θα απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Το πρώτο παιχνίδι από τη Rogue Factor από τότε που την αποκτήσαμε, είναι επίσης ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα μας και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα γι’ αυτό τους επόμενους μήνες».

Σύμφωνα με επιπλέον πληροφορίες, το HELL is US φαίνεται να προσφέρει επίσης σχολιασμό σε θέματα επίκαιρα, που αφορούν στον πόλεμο και την ειρήνη. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Για την ώρα, μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω μερικές εικόνες του επερχόμενου παιχνιδιού:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.