Το Ghostwire Tokyo τον Μάρτιο στο Xbox Game Pass με πρόσθετο περιεχόμενο

Ghostwire Tokyo Review

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Ghostwire Tokyo πρόκειται να φτάσει στο Xbox Game Pass μόλις λήξει η αποκλειστική περίοδος για την κονσόλα PS5, κάτι που θα συμβεί ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία, δηλαδή τον Μάρτιο του 2023, αλλά σύμφωνα με κάποιες νέες φήμες η άφιξή του θα συνοδεύεται και από νέο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή ιδιαίτερα ουσιαστικές πηγές πίσω από την είδηση, αλλά το TwekTown αναφέρει το θέμα ως πιθανό, ενώ επικαλείται έναν άγνωστο insider που το ανέφερε στο Reddit. Σύμφωνα με αναφορές, το Ghostwire Tokyo είναι πιθανό να φτάσει στις 25 Μαρτίου 2023 στο Xbox Game Pass, δηλαδή ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στο PS5, αλλά θα το κάνει σε μια μερικώς νέα έκδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την άφιξη του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass θα πρέπει να έρθει και νέο περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Αυτό είναι αρκετά πιθανό, δεδομένου ότι έχει ξανασυμβεί, καθώς το έχουμε δει και με το Deathloop και την ενημέρωση Goldenloop που κυκλοφόρησε στο Game Pass τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καθώς έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία της αρχικής έκδοσης, είναι πιθανό η Tango GameWorks να έχει επινοήσει κάποιες αλλαγές για την επανεκκίνηση του παιχνιδιού κατά την άφιξή του στο Xbox Game Pass, αλλά περιμένουμε ακόμα οποιαδήποτε επιβεβαίωση για το θέμα. Η μυστηριώδης πηγή φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας εκδήλωσης παρουσίασης από τα Xbox Game Studios τον Ιανουάριο του 2023 με διάφορα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προγραμματιστεί για το νέο έτος, κάτι που έχει αναφερθεί και σε άλλες φήμες, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.