Το Forspoken δε θα περιέχει microtransactions

Forspoken

Ύστερα από αρκετές εικασίες σχετικά με την συμπερίληψη microtransactions στην επερχόμενη κυκλοφορία της Square Enix, Forspoken, η εταιρεία φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει και επίσημα, πως το καινούργιο της παιχνίδι δε θα περιέχει τέτοια.

Οι εικασίες αυτές ξεκίνησαν όταν το Forspoken έλαβε rating το Φεβρουάριο, και μεταξύ άλλων πληροφοριών, υπήρχε μια ότι ο τίτλος θα περιλαμβάνει αγορές εντός παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, ένας χρήστης του Reddit με όνομα ZXtheD, ανακάλυψε ότι η Square Enix είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι το Forspoken δε θα περιλαμβάνει microtransactions. Το γιατί, όμως, η εταιρεία δεν προέβη σε μια δημόσια δήλωση για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να σταματήσει τις φήμες, αλλά αποφάσισε να το επιβεβαιώσει σε ένα πολύ μικρό σημείο εντός ενός περιοδικού, δεν το γνωρίζουμε. Όσον αφορά τώρα στις αγορές εντός παιχνιδιού που αναφέρει το ESRB Rating, πιθανόν να αναφέρεται στο περιεχόμενο της Deluxe Edition εντός του τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη σχετική φωτογραφία, με την οποία η Square Enix επιβεβαιώνει ότι το Forspoken δε θα περιέχει microtransactions:

Forspoken

Τέλος, η Square Enix έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι ένα DLC του Forspoken με τίτλο «In Tanta We Trust», θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το χειμώνα, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει, ύστερα από μια πρόσφατη αναβολή, στις 11 Οκτωβρίου του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.