Φήμη: Το Persona 6 θα είναι αποκλειστικότητα του PS5

Persona 6

Το επερχόμενο Persona 6 της Atlus φέρεται να είναι αποκλειστικό για το PS5, σύμφωνα με μια εταιρεία γνωστή ως, Nate the Hate. Επιπλέον, η ίδια εταιρεία, ισχυρίζεται ότι νεότερα σχετικά με το παιχνίδι, θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης επετείου του Persona αργότερα φέτος. Αυτό σαν γεγονός δεν αποτελεί και κάτι που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, καθώς αναμφισβήτητα θα ήταν η καλύτερη πιθανή στιγμή για να παρουσιαστεί το επερχόμενο παιχνίδι.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Atlus για οτιδήποτε σχετικά με το Persona 6, οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Στο μεταξύ, οι fans έχουν το Persona 4 Arena: Ultimax για να ανυπομονούν επίσης, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS4, PC και Nintendo Switch σε περίπου δύο μήνες, και πιο συγκεκριμένα, στις 17 Μαρτίου 2022. Η προηγούμενη κύρια προσθήκη της σειράς, το Persona 5, κυκλοφόρησε για τα PS3 και PS4 στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2016 και κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και την ΕΕ το επόμενο έτος. Έπειτα, ακολούθησε το Persona 5 Royale τον Μάρτιο του 2020 για το PS4.

Persona 25thAnniversary

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, η Atlus είχε προηγουμένως tease-άρει επτά νέα projects ως μέρος της επίσημης ιστοσελίδας της για την 25η επέτειο του Persona, ένα από τα οποία, πιθανώς να είναι το Persona 6.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.