Φήμη: Το Hogwarts Legacy αντιμετωπίζει προβλήματα ανάπτυξης

Hogwards Legacy

Έχει περάσει παραπάνω από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ακούσαμε το οτιδήποτε για το πολυαναμενόμενο open world RPG, Hogwarts Legacy, το οποίο φυσικά έχει να κάνει με τον κόσμο του Harry Potter. Η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου όμως, Avalanche Software, είχε υποσχεθεί ενημερώσεις το 2022. Αυτές οι νέες πληροφορίες τώρα, φαίνεται πως θα μπορούσαν να καθυστερήσουν, καθώς ο τίτλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στο παρασκήνιο. Ο πρώην σεναριογράφος του IGN και παρουσιαστής του Sacred Symbols, Colin Moriarty, αποκάλυψε στο τελευταίο του podcast που αφορά το PlayStation ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος και έχει κάποιο πρόβλημα.

Ο Moriarty είναι προφανώς καλά συνδεδεμένος με τη βιομηχανία, αλλά αξίζει πάντα να θυμόμαστε, ότι αυτά αποτελούν απλά εικασίες, μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Ωστόσο, όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν αποτελεί και κάτι δύσκολο να το πιστέψουμε. Το Hogwarts Legacy ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2021, πριν εξαφανιστεί για ένα ολόκληρο έτος. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εταιρεία ανάπτυξής του, υποσχέθηκε να μας αποκαλύψει περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά αυτό δεν αποκλείει απαραίτητα τη πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει φέτος.

Η Sony δημοσίευσε μια λίστα με τους επερχόμενους τίτλους του 2022 στην επίσημη ιστοσελίδα της, με το Hogwarts Legacy να είναι μια αξιοσημείωτη παράλειψη. Θα ήταν κρίμα αν αυτό το project κολλούσε κατά τη περίοδο της ανάπτυξης του, μιας και πολλοί παίκτες περιμένουν πως και πως ένα full scaled RPG Harry Potter παιχνίδι, με το συγκεκριμένο να φαινόταν σαν ένα όνειρο όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά. Ελπίζουμε λοιπόν η εικασία να είναι ανακριβής και να μάθουμε σύντομα περισσότερα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.