ΦΗΜΗ: Το επόμενο Need for Speed δε θα είναι Cross-Gen τίτλος

Need for Speed 2022

Το επόμενο παιχνίδι Need for Speed, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανάπτυξη από τη Criterion Games, επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά το 2021. Ωστόσο καθυστέρησε, ώστε η Criterion να βοηθήσει τη DICE στην ανάπτυξη του Battlefield 2042, η EA όρισε ένα πρόχειρο παράθυρο κυκλοφορίας για το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού έτους που λήγει τον Απρίλιο του 2023.

Προηγούμενες διαρροές, έδειξαν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, αλλά πρόσφατα, νέες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι ο τίτλος θα μπορούσε να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής GrubbSnax στο Giant Bomb, ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grubb, είπε ότι ο επόμενος τίτλος Need for Speed ​​εξακολουθεί να στοχεύει σε μία κυκλοφορία μέσα στο 2022, και ότι φυσιολογικά θα πρέπει να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως ο Grubb, πρόσθεσε ότι το παιχνίδι δε θα είναι Cross-Gen και ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, εννοώντας φυσικά τα PS5, Xbox Series X/S και PC.

Η EA φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί παιχνίδια κυρίως σε κονσόλες τρέχουσας γενιάς, με μερικές από τις άλλες σημαντικές επερχόμενες κυκλοφορίες της, συμπεριλαμβανομένου του Remake του Dead Space και –αν οι αναφορές είναι αληθινές– του επόμενου Dragon Age.

Φυσικά, ο επόμενος τίτλος Need for Speed ​​της Criterion δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα επίσημα, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε για επίσημες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες λίγο ακόμα. Εάν η EA στοχεύει πράγματι για μια κυκλοφορία στα τέλη του 2022 για τον Racing τίτλο, το πιο πιθανό είναι να έχουμε νεότερα μέσα στους επόμενους μήνες. Τέλος, πρόσφατα αναφέρθηκε επίσης ότι η Codemasters Cheshire, είχε επιλεγεί ως studio υποστήριξης για το επερχόμενο παιχνίδι.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.