Φήμη: Το Dead Space Remake θα κυκλοφορήσει το 2023

Dead Space Remake

Σύμφωνα με έναν αρκετά καλά διασυνδεδεμένο στη βιομηχανία του gaming δημοσιογράφο, το remake του Dead Space έχει πλέον στόχο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του GamesBeat, Jeff Grubb, ο οποίος είχε αναφέρει προηγουμένως ότι το παιχνίδι στόχευε σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη του 2022, ισχυρίζεται τώρα ότι ο στόχος για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου έχει μεταφερθεί για το επόμενο έτος.

“Είναι πλέον πιθανό να έρθει το 2023. Δεν είναι πλέον στόχος για τον Οκτώβριο, αντίθετα στοχεύουν τώρα για τις αρχές του 2023”, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Η EA, δεν ανακοίνωσε ποτέ δημόσια κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται από το studio Motive. “Ποτέ δεν είπαν τίποτα δημόσια, αυτό ήταν απλώς το ρεπορτάζ μου που έλεγε εσωτερικά τι προσπαθούσαν να κάνουν, και τώρα δεν προσπαθούν να το κάνουν αυτό, αλλά προσπαθούν να πάνε για τις αρχές του 2023“, συμπλήρωσε ο Grubb.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η προκειμένη καθυστέρηση δεν αποτελεί σημάδι ότι το παιχνίδι αντιμετωπίζει κάποιου είδους πρόβλημα. Aντιθέτως, στηρίζει ότι η ομάδα δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα του επερχόμενου remake.

Οι λόγοι για την καθυστέρηση είναι αμέτρητοι, υπάρχουν αρκετοί, αλλά κυρίως θέλουν το παιχνίδι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι δε θα εκτροχιαστούν. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ότι το παιχνίδι έχει πρόβλημα. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι πρόκειται να είναι πολύ καλό γιατί αν βγει και είναι επιτυχία, θέτει τις βάσεις και για μία μελλοντική επιτυχία. Ένα remake του Dead Space έχει ήδη έναν πολύ υψηλό πήχη, όσον αφορά στο πόσο θα μπορούσε να πουλήσει“, είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Motive πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα νέο developer live stream του Dead Space, αύριο στις 11 Μαρτίου και ώρα Ελλάδος 20:00 το βράδυ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση μέσω του επίσημου καναλιού του Dead Space στο YouTube, το οποίο έχουμε παραθέσει παρακάτω:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.