ΦΗΜΗ: Το The Last of Us Remake θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2022

The Last of Us Remake

Ακούγονται το τελευταίο καιρό πολλές φήμες σχετικό με το remake του The Last of Us της Naughty Dog, και από ότι φαίνεται, σύμφωνα με νέες αναφορές, ο επερχόμενος τίτλος πιθανόν να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε.

Ακόμα κι αν το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι η ανάπτυξη του The Last of Us Remake έχει ολοκληρωθεί, παράλληλα με τον ανεξάρτητο multiplayer τίτλο του franchise, που αναμένεται και αυτό μέσα στο 2022, ενώ ακόμα ένας Animator του PlayStation φαίνεται να υπαινίχθηκε ότι το Remake του The Last of Us θα κυκλοφορήσει το 2022.

Σύμφωνα με τον Jeff Grubb τώρα, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Kinda Funny Gamescast, το οποίο εντόπισε το ResetEra, το The Last of Us Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των εορτών φέτος. Επιπλέον, ο Grubb, ανέφερε ότι είναι πιθανό η Sony να ανακοινώσει το παιχνίδι κατά τη διάρκεια ενός φημολογούμενου Showcase Event τον Ιούνιο, ή μερικούς μήνες αργότερα, το Σεπτέμβριο. Οπότε, με λίγη υπομονή ακόμα, φαίνεται πως επιτέλους δούμε το αναμενόμενο remake της Naughty Dog.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο με τον Jeff Grubb να αναφέρει την παραπάνω είδηση:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.