Φήμη: Το The Last of us Remake έρχεται το Σεπτέμβριο για PlayStation και PC

The Last of Us Remake

Με αρκετές φήμες να βρίσκονται παντού το διαδίκτυο σχετικά με το ακόμα μη ανακοινωμένο The Last of Us Remake, ένας νέος ισχυρισμός έρχεται και προστίθεται στη λίστα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής του, GrubbSnax, αν ισχύει ότι το The Last of Us Remake πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2022, όπως ακούγεται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος, απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας ότι το επερχόμενο παιχνίδι, πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PS5, καθώς και σε PC.

«Για εμένα, η ημερομηνία αυτή μου ακούγεται σωστή, το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει και σε PC ταυτόχρονα μου ακούγεται πολύ σωστό, και ταιριάζει απόλυτα με αυτά που έχω ακούσει.», είπε μεταξύ άλλων ο Grubb.

Επιπρόσθετα, νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας νέος λογαριασμός στο Twitter με όνομα The Snitch, ο οποίος είχε διαρρεύσει τις αποκαλύψεις του τελευταίου State of Play της Sony, καθώς και την ύπαρξη του νέου horror τίτλου του Hideo Kojima, με όνομα Overdose, δημοσίευσε ένα σχετικό tweet επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα σύντομο tweet, στο οποίο απλά γράφει: «PART 1 – 02.09.2022», το οποίο συνοδεύεται από δυο emojis, ένα ενός χειριστηρίου κονσόλας και ένα ενός υπολογιστή. Φυσικά, αυτό το tweet παραπέμπει στο The Last of Us Remake, εννοώντας αυτό ως Part 1, μιας και το τελευταίο πόνημα της Naughty Dog, ήταν το The Last of Us Part II.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet:

Το αν, ωστόσο, ισχύει οτιδήποτε από τα παραπάνω, μένει να το δούμε με τον καιρό. Για την ώρα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση ότι ένα Remake του αρχικού The Last of Us βρίσκεται στα σκαριά.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.