ΦΗΜΗ – «Star Wars Jedi: Survivor» θα είναι ο τίτλος του sequel του Fallen Order

Star Wars Jedi Survivor

Υπάρχουν αρκετοί τίτλοι Star Wars που βρίσκονται επί του παρόντος στα σκαριά, όπως το νέο κινηματογραφικό παιχνίδι της Skydance New Media και το Star Wars Eclipse της Quantic Dream. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order της Respawn Entertainment. Τώρα όμως, φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη και να έχει κάπως διαφορετικό όνομα από τον προκάτοχό του.

Αυτά σύμφωνα με τον Jeff Grubb του VentureBeat, μέσω της premium εκπομπής του στο Giant Bomb, Grubbsnax. Αφού tease-αρε το γεγονός ότι γνώριζε το νέο όνομα, ένα μέλος του chat είπε “Survivor”. Έτσι, ο Grubb απάντησε: «Star Wars Jedi: Survivor… το κατάλαβες. Το πέτυχες. Μπράβο. Αυτό είναι το όνομα

Περαιτέρω λεπτομέρειες ωστόσο, δε δόθηκαν. Παρόλα αυτά, ο Grubb έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2023 και δε θα είναι διαθέσιμο για PS4 και Xbox One. Ακόμα, έχει ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί και μια αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που θα διαρκέσει από τις 26 έως τις 29 Μαΐου, οπότε μπορεί να το δούμε και εκεί αρκετά σύντομα.

Μια εμφάνιση του Star Wars Jedi: Survivor στην επερχόμενη έκθεση Summer Game Fest στις 9 Ιουνίου ή στο Xbox και Bethesda Games Showcase στις 12 Ιουνίου, δε θα ήταν επίσης πολύ τραβηγμένη πρόβλεψη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.