Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει “E3 Style” Xbox Show για τον Ιούνιο

Xbox E3

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν μερικές μέρες, η Microsoft πρόκειται να φιλοξενήσει ένα νέο [email protected] Showcase στις 16 Μαρτίου, και αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι μόνο η αρχή. Ο συνιδρυτής του Xbox Era, Nick Baker, ανέφερε ότι είχαν προγραμματιστεί εκθέσεις για το Μάιο και το Σεπτέμβριο. Αν και μια έκθεση το Μάιο δεν θα αποτελούσε έκπληξη, φαίνεται ότι τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ένα “μεγάλο” showcase, στο ύφος της E3.

Αυτό σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο της GamesBeat, Jeff Grubb, ο οποίος έθεσε κάποιες ερωτήσεις σε μια πρόσφατη εκπομπή με τον Mike Minotti του VentureBeat. Σχετικά με τις εκθέσεις του Xbox, ο Grubb είπε ότι: “Πιθανότατα θα έχω περισσότερα να πω για αυτό σύντομα, αλλά είναι τον Ιούνιο και όχι το Μάιο. Βέβαια, μπορεί να κάνουν κάτι και το Μάιο ή το Σεπτέμβριο, δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι σχεδιάζουν ένα “E3 Style” Showcase τον Ιούνιο.”

Μιλούν με συνεργάτες για να παρουσιάσουν μεγάλα παιχνίδια εκεί. Αυτό συνεχίζεται αυτή τη στιγμή και είναι Μάρτιος, επομένως δεν είναι ότι μπορούν να αλλάξουν κάτι δραστικά ή να ακυρωθεί τελείως. Κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση και πρόκειται να κάνουν κάτι σε αυτό το χρονικό πλαίσιο”. Σύμφωνα επίσης με δημοσιογράφο του VGC, αυτό ταιριάζει με όσα έχουν μοιραστεί δικές του πηγές.

Πάντως, ένα showcase σε στυλ E3 θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί, ειδικά εάν οι αναφορές από τον Tom Henderson σχετικά με την E3 του 2022 ότι θα διεξαχθεί ψηφιακά, είναι έγκυρες. Η Microsoft είναι παρούσα στην έκθεση εδώ και χρόνια και ακόμη και όταν η E3 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19, φιλοξένησε μια ειδική έκθεση τον Ιούλιο του 2020 για τα παιχνίδια της.

Παρόλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο, οπότε ως συνήθως μη βασίζεστε πάνω στα παραπάνω γεγονότα. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι κάτι αξιοσημείωτο πρόκειται να συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.