Φήμη: Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2022

God of War Ragnarok

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, το επερχόμενο πόνημα της Sony Santa Monica, God of War Ragnarok, πιθανόν να είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Από τότε που αποκαλύφθηκε το πρώτο gameplay trailer του τίτλου, η Santa Monica παίρνει θέση διαρκώς όσον αφορά στο παράθυρο κυκλοφορίας του, δηλώνοντας συνεχώς ότι το God of War Ragnarok θα φτάσει το 2022. Πότε ακριβώς, όμως, το 2022 δε γνωρίζουμε ακόμα.

Αρχικά λοιπόν, το sequel του Game of the Year για το 2018, είχε ένα επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ένα tweet από το λογαριασμό PlayStationSize, ο οποίος αποτελεί μια αρκετά αξιόπιστη πηγή στο χώρο, φαίνεται να δείχνει μια αναβολή εκ των έσω, η οποία μεταφέρει το παράθυρο κυκλοφορίας από το τρίτο τρίμηνο του 2022, μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου δηλαδή, στο τέταρτο τρίμηνο του 2022, το οποίο ολοκληρώνεται με το τέλος του έτους, στις 31 Δεκεμβρίου. Αυτές οι ημερομηνίες φυσικά, αποτελούν place-holder ημερομηνίες για το God of War Ragnarok, δηλαδή μας λένε μέχρι πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό tweet:

Η μεταβολή αυτή του τίτλου για το τελευταίο τρίμηνο του 2022 λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει, ειδικά μετά από τις φήμες και τις διαρροές, που θέλουν το remake του The Last of Us να κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη του 2022.

Πολλοί παίκτες επίσης, παρά το γεγονός ότι η Santa Monica έχει δηλώσει πολλάκις πως το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2022, μετά από αυτή τη διαφαινόμενη μεταβολή στο παράθυρο κυκλοφορίας του, έχουν αρχίζει να φοβούνται για μια επίσημη αναβολή για το 2023. Παρόλα αυτά ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι έχει ήδη λάβει rating, κάτι που σημαίνει ότι μια έκδοση του παιχνιδιού, έχει σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία για αυτό το λόγο. Έτσι, εκτός απροόπτου, πιστεύεται ότι είναι σχεδόν απίθανο να καθυστερήσει για το 2023.

Όπως και να έχει ωστόσο, αναμένουμε για νεότερα και επίσημα νέα, από την Sony Santa Monica, μιας και τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.