Φήμη: Έρχεται Remastered Collection του Gears of War

Gears of War Remastered Collection

Μια νέα φήμη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτή τη στιγμή, η οποία υποδηλώνει ότι ένα αγαπημένο franchise της Microsoft, πιθανώς το Gears of War, θα μπορούσε να αποκτήσει μια remastered συλλογή, παρόμοια με αυτή του Halo: Master Chief.

Η φήμη προέρχεται από τον Nick Baker του XboxEra, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο του The XboxEra Podcast, ανέφερε ότι του είχαν πει πως ένα franchise της Microsoft, έλαβε μια remastered συλλογή. “Μου είπαν ότι υπάρχει ένα άλλο franchise της Microsoft, δεν επιτρέπεται να πω το franchise, που θα ακολουθήσει τη πορεία του Master Chief Collection. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω“, είπε ο Baker. “Χρονικά, δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που θα γίνει φέτος, του χρόνου ή όποτε είναι. Μάλλον, θα ήταν του χρόνου αν έπρεπε να μαντέψω, αλλά δεν ξέρω τα χρονοδιαγράμματα αυτή τη στιγμή. Ξέρω απλώς ότι θα υπάρξει άλλο ένα franchise της Microsoft που θα ακολουθήσει το Master Chief Collection. Μια συλλογή από όλα τα παιχνίδια, όλα τελειωμένα, όλα ομαδοποιημένα σε ένα,” ολοκλήρωσε.

Με τον Baker να λέει ότι δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει το franchise, ο Tom Warren του The Verge, αργότερα ανέβασε στο Twitter ότι το Gears είναι πιθανόν το franchise στο οποίο αναφέρονται οι φήμες, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες ότι ο Baker θα μπορούσε να μιλάει για το franchise της Microsoft, Gears of War. Άλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικάζουν επίσης ότι η σειρά Fable θα μπορούσε να είναι το franchise, που θα ακολουθήσει το Master Chief Collection.

Φυσικά, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, αξίζει να διαχειριστείτε τις προσδοκίες και να τις αντιμετωπίσετε χωρίς κανένα ίχνος σιγουριάς, έως ότου η Microsoft κάνει μια επίσημη ανακοίνωση.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.