Φήμη: Έρχεται Nintendo Direct τέλος του μήνα

Nintendo Direct

Με την E3 να απουσιάζει ολοκληρωτικά φέτος, τα Summer Game Fest και Xbox & Bethesda Games Showcase έδωσαν ένα ηχηρό παρόν, με το τελευταίο να αποτελεί συνολικά μια πιο γεμάτη και ενθουσιώδη παρουσίαση.

Σειρά, λοιπόν, στις gaming εκδηλώσεις, φαίνεται να έχει ο ιαπωνικός κολοσσός, Nintendo, αφού λέγεται ότι ένα νέο Nintendo Direct αναμένεται να διεξαχθεί τέλος του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, ο παραπάνω ισχυρισμός έρχεται από την παραγωγό και δημοσιογράφο, Alanah Pearce, η οποία επί του παρόντος εργάζεται ως συγγραφέας στη Sony Santa Monica. Κατά τη διάρκεια ενός stream, στο οποίο δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ένα Nintendo Direct αναμένεται στις 29 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά, όταν έχει να κάνει με φήμες σχετικά με τη Nintendo, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι η Nintendo φιλοξενεί σχεδόν κάθε χρόνο τον Ιούνιο ένα Nintendo Direct, παρουσιάζοντας συνήθως αρκετές από τις μεγαλύτερες επερχόμενες κυκλοφορίες της. Για την ώρα όμως, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.