Φήμες για ένα νέο Xbox Games Showcase τον Ιανουάριο

Xbox Games Showcase

Σύμφωνα με νέες αναφορές, οι Microsoft και Bethesda πρόκειται να διεξάγουν ένα Xbox Games Showcase προς το τέλος αυτού του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Windows Central, η νέα παρουσίαση θα ονομάζεται «Xbox Developer Direct» και αναμένεται να λάβει χώρα στις 25 Ιανουαρίου.

Η ίδια αναφορά του Windows Central, συνεχίζει λέγοντας πως η παρουσίαση θα προσφέρει μια πιο βαθιά ματιά σε επερχόμενους τίτλους όπως το Redfall, το Forza Motorsport και το Minecraft Legends. Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιαστεί νέο περιεχόμενο της ZeniMax Online Studios. Όσον αφορά στο Starfield, η αναφορά ισχυρίζεται πως είναι πιθανό να μην εμφανιστεί στο επερχόμενο Xbox Showcase, διότι η εταιρεία φαίνεται να προτιμά μία αποκλειστική παρουσίαση για τον τίτλο, σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το πόσο αληθής μπορεί να είναι η παραπάνω αναφορά βέβαια, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ωστόσο, ο επικεφαλής του τμήμα marketing του Xbox, Aaron Greenberg, ανέβασε ένα tweet τη Δευτέρα, γράφοντας: «Αυτή θα είναι μια διασκεδαστική εβδομάδα, είμαι ενθουσιασμένος για τις μέρες που έρχονται!».

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αν ισχύει το πλάνο για ένα νέο Xbox Games Showcase τον Ιανουάριο, είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί και μια σχετική ανακοίνωση από τη Microsoft μέσα στις επόμενες μέρες.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.