Το Fall Guys γίνεται Free to Play και έρχεται σε Switch και Xbox

Fall Guys

Το Fall Guys πρόκειται να γίνει Free to Play τίτλος στις 21 Ιουνίου, όταν δηλαδή το παιχνίδι κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες Nintendo Switch και Xbox.

Ακόμα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσης μέσω του Epic Games Store την ίδια ημερομηνία, με την παραπάνω είδηση να έχει διαρρεύσει μέσω ενός βίντεο εντός παιχνιδιού στο Fortnite, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του κατά τη διάρκεια ενός stream.

Επιπλέον, το Fall Guys θα υποστηρίζει cross platform play και cross progression σε όλες τις πλατφόρμες όπου βρίσκεται διαθέσιμο και όσοι είναι ήδη κάτοχοι του παιχνιδιού θα λάβουν ένα δωρεάν Legacy Pack όταν αυτό γίνει δωρεάν. Αυτό θα περιλαμβάνει τρία costumes και πρόσβαση στο νέο premium season pass της σεζόν 1, το οποίο θα τρέχει παράλληλα με ένα δωρεάν season pass.

Τέλος, ανακοινώθηκε επίσης τη Δευτέρα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τους δικούς τους γύρους στο Fall Guys, χωρίς όμως να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το εγγύς μέλλον.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.