Έρευνα της Nintendo ίσως υποδυκνύει ένα νέο DLC του Mario Party Superstars

Mario Party Superstars

Το Mario Party Superstars θα μπορούσε να λάβει το πρώτο του DLC, σύμφωνα με μία έρευνα που η Nintendo άρχισε να διανέμει στους παίκτες. Αν και το δημοφιλές παιχνίδι της Nintendo δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ένα χρόνο κυκλοφορίας, οι fan περίμεναν υπομονετικά ο τίτλος να λάβει νέο περιεχόμενο εδώ και αρκετό καιρό.

Αφού ένα πρόσφατο Nintendo Direct αποκάλυψε ότι το Maro Kart 8 Deluxe θα λάμβανε 48 remastered πίστες από προηγούμενους τίτλους, οι περισσότεροι έστρεψαν γρήγορα την προσοχή τους στο Mario Party Superstars.

Ένας χρήστης του Reddit εντόπισε πρόσφατα μια έρευνα στο YouTube που ρωτούσε τους χρήστες: “Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα νέο πακέτο περιεχομένου, ποιο είναι πιο πιθανό να αγοράσετε;“.

Στη συνέχεια, η έρευνα έδωσε στον χρήστη τις ακόλουθες επιλογές για να επιλέξει:

  • Hot Wheels Unleashed
  • Mario Kart 8 DLC
  • ACNH: Happy Home Paradise
  • Mario Party Superstars
  • None of the above

Mario Party Superstars

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ένα DLC του παιχνιδιού βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Όμως, όπως σημείωσε ένας άλλος χρήστης του Reddit, μια έρευνα εμφανίστηκε το 2021 που ρωτούσε τους χρήστες αν θα τους ενδιέφερε ένα νέο παιχνίδι WarioWare και σε περίπου τι τιμή. Μετά από αυτήν την έρευνα, το WarioWare: Get It Together! κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021, με τιμή $10 χαμηλότερη από τον μέσο όρο των παιχνιδιών της Nintendo.

Τέλος, είναι σίγουρα πολύ πιθανό η Nintendo απλώς να παρατηρεί πόσοι παίκτες θα ενδιαφέρονταν να αγοράσουν ένα DLC για το Mario Party Superstars, πριν ξεκινήσουν επίσημα την ανάπτυξή του. Ωστόσο, εάν ένα DLC για αυτό ανακοινωθεί πράγματι στο μέλλον, είναι πολύ πιθανό να λάβουμε μερικά νέα board και φυσικά, μερικά νέα mini-game.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.