Έρχονται περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation στο PC

PlayStation

Ένας leaker, μέσω του Reddit, μοιράστηκε τις πληροφορίες του σχετικά με τα παιχνίδια του PlayStation που θα κυκλοφορήσουν για υπολογιστές. Η πηγή συνέταξε έναν κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου του ποιος κάνει τις εργασίες μετατροπής.

  • Horizon Forbidden West: Έρχεται σύντομα, με την Guerrilla Games να εργάζεται άμεσα πάνω σε αυτό.
  • Uncharted: Δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλάει για την ήδη γνωστή συλλογή Uncharted Thieves’ Legacy Collection ή αν μιλάει και για τα πρώτα κεφάλαια.
  • Ratchet & Clank (2016) και Ratchet & Clank Rift Apart: και τα δύο βρίσκονται στα σκαριά από τις Blind Squirrel Games και Jetpack Interactive.
  • Gran Turismo 7: Η Polyphony Digital είναι υπεύθυνη γι’ αυτό.
  • Demon’s Souls: Έκδοση για PC από την Bluepoint.
  • Ghost of Tsushima + DLC: Η Nixxes Software μεταφέρει το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό.
  • God of War Ragnarok: Τόσο η Blind Squirrel όσο και η Jetpack Interactive (η οποία μετέφερε το πρώτο God of War στο PC) θα ασχοληθούν με το Ragnarok αφού ολοκληρώσουν τις εργασίες τους στους αντίστοιχους τίτλους Ratchet & Clank.

Επιπλέον, η διαρροή αναφέρει ότι μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς του God of War Ragnarok, η Sony θα αρχίσει να κυκλοφορεί ταχύτερα τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation στον υπολογιστή. Θα μεσολαβήσουν μερικοί μήνες, έως και ένας χρόνος, μεταξύ των εκδόσεων για κονσόλα και υπολογιστή.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για διαρροή και όχι για επίσημη πληροφορία. Ο leaker είναι γνωστός για τις πληροφορίες του, αλλά αυτό δεν αρκεί για να θεωρήσουμε τα λεγόμενα του ως σίγουρα. Η στρατηγική της Sony για τα PC είναι ξεκάθαρη εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είναι πιστευτό ότι τα παραπάνω ονόματα έρχονται, αλλά ο ρυθμός των εργασιών και οι ομάδες που εργάζονται πάνω σε αυτά μπορεί να μην είναι αυτό που υποδηλώνει η διαρροή.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.