Έρχονται δωρεάν next-gen upgrades για τα Resident Evil 2, 3 και 7

Next Gen Upgrade Resident Evil 2,3 7

Τα Resident Evil 2, 3 και 7 πρόκειται να έρθουν και στην επόμενη γενιά κονσολών αργότερα φέτος, καθώς η Capcom επιβεβαίωσε τις επίσημες εκδόσεις των δημοφιλών τίτλων τρόμου για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Και οι τρεις τίτλοι φαίνεται πως θα λάβουν οπτικές βελτιώσεις και θα είναι διαθέσιμοι χωρίς επιπλέον κόστος, σε όσους κατέχουν ήδη τις εκδόσεις των παιχνιδιών PlayStation 4 και Xbox One.

Τόσο το Resident Evil 2 όσο και το 3, έλαβαν εξ ολοκλήρου remake από την αρχή, το 2019 και το 2020 αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η Capcom μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να επιστρέψουμε σε αυτούς τους κλασικούς τίτλους. Και οι τρεις τίτλοι αναμένεται να περιλαμβάνουν Ray Tracing, αυξημένο ρυθμό καρέ και ήχο 3D.

Για όσους έχουν στη κατοχή τους PlayStation 5, θα υπάρχει επίσης ολοκληρωτική υποστήριξη του DualSense, όσον αφορά στα adaptive triggers και την απτική ανάδραση. Τέλος, οι κάτοχοι των παιχνιδιών σε PC, πρόκειται επίσης να λάβουν δωρεάν το next-gen upgrade, όταν κυκλοφορήσουν οι προαναφερθείσες εκδόσεις αργότερα μέσα στο έτος.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.