Έρχεται το τέλος του Hyper Scape της Ubisoft

Hyper Scape

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι έρχεται το τέλος του δωρεάν Battle Royale παιχνιδιού της, Hyper Scape, λιγότερο από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Ο τίτλος Βattle Royale, αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montréal και αποτελεί ένα FPS free-to-play 100 παικτών, ο οποίος λαμβάνει χώρα σε μία φουτουριστική αστική περιοχή, που ονομάζεται Neo-Arcadia.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε open beta μορφή τον Ιούλιο του 2020, ωστόσο, μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, η Ubisoft είχε σταματήσει να κυκλοφορεί σημαντικά updates για το παιχνίδι, με την τελευταία του σεζόν να κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2021. Κατά τη ζωντανή μετάδοση της Ubisoft κατά τη διάρκεια της E3 τον Ιούνιο, το Hyper Scape ήταν ένας από τους τίτλους που δεν αναφέρθηκε καθόλου.

Σε μια ενημέρωση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη λοιπόν, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το Battle Royale θα κλείσει οριστικά τον Απρίλιο.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε οριστικά την ανάπτυξη του Hyper Scape και να κατεβάσουμε το παιχνίδι από τις 28 Απριλίου», δήλωσε η Ubisoft. «Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια vertical, close range και γρήγορη shooter εμπειρία και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην κοινότητά μας που μας βοήθησε στο ταξίδι μας. Θα λάβουμε βασικά μαθήματα από αυτό το παιχνίδι σε μελλοντικά προϊόντα. Στην κοινότητα του Hyper Scape, σας ευχαριστούμε για το πάθος και την αφοσίωσή σας στον κόσμο της Neo-Arcadia, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού. Η αφοσίωσή σας στο παιχνίδι που φτιάξαμε θα εκτιμάται για πάντα».

Hyper Scape Ubisoft

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.