Έρχεται το πρώτο δωρεάν DLC του Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 Stay Human Authority Pack

Η Techland, η οποία έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει το Dying Light 2 μετά την κυκλοφορία για τουλάχιστον πέντε χρόνια, αποκάλυψε το πρώτο μέρος αυτής της υποστήριξης με τη μορφή ενός δωρεάν DLC. Με όνομα “Authority Pack”, το νέο DLC αποτελείται από ένα σετ πανοπλιών και ένα όπλο με θέμα τη φατρία Peaceekeeper, η οποία υποστηρίζει ένθερμα τον νόμο και την τάξη στη πόλη.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο αποκάλυψης του επερχόμενου DLC:

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Authority Pack, εκτός από ένα “σύντομα”. Ακόμα, υποθέτουμε και ότι οι Survivors θα λάβουν παρόμοια μεταχείριση με νέο εξοπλισμό λίγο αργότερα. Το Authority Pack πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρία μέρη, με το πρώτο να περιλαμβάνει μία συγκεκριμένη πανοπλία. Το δεύτερο θα αποτελείται από τιράντες και γάντια , καθώς και μια μάσκα προσώπου. Και το τελευταίο εξάρτημα, θα είναι ένα μεγάλο σφυρί.

Συνολικά, το συγκεκριμένο DLC αποτελεί εμφανώς μια πολύ μικρή προσθήκη, ωστόσο η πανοπλία και το όπλο φαίνονται όμορφα, ενώ υπάρχει και η υπόσχεση για πολλά περισσότερα στο μέλλον. Τέλος, πρόσφατα η Techland αποκάλυψε με νούμερα το επιτυχημένο λανσάρισμα του Dying Light 2 Stay Human, το οποίο παίχτηκε από πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες στο πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.