Έρχεται το FIFA 22 σε Xbox Game Pass Ultimate και EA Play;

Fifa 22 EA Play

Το FIFA 22 φαίνεται πως θα μπορούσε σύντομα να διατεθεί δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate μέσω της υπηρεσίας της εταιρείας ανάπτυξης της σειράς, EA Play. Αυτό υφίσταται σύμφωνα με τη σελίδα του παιχνιδιού στο Xbox Store  -που εντοπίστηκε από τον IdleSloth και δημοσιεύτηκε στο Twitter- η οποία φαίνεται πως έχει ενημερωθεί για να δηλώσουν ότι το παιχνίδι περιλαμβάνεται πλέον μέσω του EA Play δωρεάν.

Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το FIFA 22 δε φαίνεται να είναι προσβάσιμο μέσω Game Pass σε κονσόλες ή υπολογιστή. Επομένως, είτε ο τίτλος έχει οριστεί να προστεθεί άμεσα στην υπηρεσία, είτε η καταχώρηση πιθανόν να αποτελεί σφάλμα της εταιρείας.

Εάν είναι ακριβής ωστόσο, η προσθήκη αυτή στην υπηρεσία της Microsoft θα συμπίπτει με την εμφάνιση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus του Μαΐου, τα οποία ανακοινώθηκαν και επίσημα τη Τετάρτη.

Η Electronic Arts φέρεται να έχει πάρει το πράσινο φως σχετικά με την απόφασή της να μετονομάσει τη σειρά παιχνιδιών της «FIFA», σε «EA Sports Football Club», σύμφωνα με ισχυρισμούς.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.