Έρχεται νέο Nintendo Direct στις 9 Φεβρουαρίου

Nintendo Direct

Ένα νέο Nintendo Direct πρόκειται να λάβει χώρα αύριο, 9 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Nintendo. Το επερχόμενο event θα περιλαμβάνει ένα βίντεο 40 λεπτών, το οποίο θα επικεντρώνεται στους τίτλους του Switch που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά αύριο στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το αυριανό Nintendo Direct; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, ωστόσο λογικό και επόμενο, είναι να δούμε μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια, που έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Το Kirby and the Forgotten Land, το Triangle Strategy, το Splatoon 2, το Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, το Bayonetta 3 και το Zelda: Breath of the Wild 2 είναι μερικοί από τους τίτλους που αναμένονται φέτος και γνωρίζουμε ήδη την ύπαρξη τους. Υπήρχαν επίσης φήμες στο παρελθόν για το Xenoblade Chronicles 3, καθώς και επίσης για τον ερχομό της συλλογής Batman Arkham Collection, για το Nintendo Switch.

Η Nintendo συνήθως φιλοξενεί τρία μεγάλα Direct κάθε χρόνο. Το πρώτο τείνει να λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου του έτους, το δεύτερο συνήθως τον Ιούνιο, περίπου στο χρονικό διάστημα που διεξάγεται και η E3, ενώ το τελικό event, αναμένεται γενικά κάπου γύρω στο Σεπτέμβριο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε απευθείας την αυριανή παρουσίαση του Nintendo Direct, για το Φεβρουάριο του 2022:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.