ΕΠΙΣΗΜΟ – Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναβάλλεται για το 2023

Suicide Squad Kill the Justice League

Όταν το Suicide Squad: Kill the Justice League αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δύο χρόνια, η WB Games είπε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή το 2022. Αργότερα, όταν ένα gameplay trailer του τίτλου κυκλοφόρησε, η εταιρεία υποστήριξε ότι το 2022 ήταν ακόμα το επιθυμητό παράθυρο κυκλοφορίας. Τώρα, όμως, αποδεικνύεται ότι τα σχέδια έχουν αλλάξει.

Νωρίτερα αυτό το έτος, σας είχαμε αναφέρει ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης και ότι ήταν πιθανό να καθυστερήσει. Αυτό, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε και επίσημα, με τον ιδρυτή της Rocksteady, Sefton Hill, να ανακοινώνει στο Twitter ότι ο action-adventure open world τίτλος, θα κυκλοφορήσει τελικά την άνοιξη του 2023.

Ξέρω ότι μια καθυστέρηση είναι απογοητευτική, αλλά αυτή η καθυστέρηση αρκεί, για να παραδώσουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε“, έγραψε ο Hill στο μήνυμά του.

Τους τελευταίους μήνες του 2022, η WB Games έχει ήδη ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα κυκλοφορίας, με το Gotham Knights να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και το Hogwarts Legacy να στοχεύει σε ένα λανσάρισμα προς το τέλος του 2022. Δεδομένου αυτού του χρονοδιαγράμματος λοιπόν, είναι απόλυτα λογικό η εταιρεία να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, ώστε να καταφέρει να βελτιστοποιήσει και τελειοποιήσει όλους τους τίτλους της, όσο καλύτερα μπορεί.

Το Suicide Squad λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023, και θα είναι διαθέσιμο για PS5, Xbox Series X/S και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.