ΕΠΙΣΗΜΟ: Starfield και Redfall αναβάλλονται για το 2023

Starfield Redfall Bethesda

Δύο από τα μεγαλύτερα επερχόμενα παιχνίδια της Microsoft για το 2022 δέχονται και επίσημα αναβολή. Η Bethesda δημοσίευσε μια δήλωση στο Twitter, στην οποία ανακοίνωσε ότι το Starfield και το Redfall πρόκειται να καθυστερήσουν έως το πρώτο εξάμηνο του 2023.

«Οι ομάδες της Arkane Austin (Redfall) και της Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν απίστευτες φιλοδοξίες για τα παιχνίδια τους και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τις καλύτερες, πιο εκλεπτυσμένες εκδόσεις τους», γράφει η εκδότρια εταιρεία.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τον ενθουσιασμό τους για το Redfall και το Starfield. Αυτή η ενέργεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που εμπνέει όλους μας καθημερινά και οδηγεί τον δικό μας ενθουσιασμό για αυτό που δημιουργούμε. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε την πρώτη μας βαθιά μασιά στο gameplay τόσο για το Redfall, όσο και για το Starfield σύντομα».

Οι προαναφερθείσες λοιπόν, βαθιές ματιές των παιχνιδιών είναι πιθανό να παρουσιαστούν στο Xbox & Bethesda Games Showcase στις 12 Ιουνίου. Ο διευθυντής του Starfield, Todd Howard, στα τέλη του περασμένου έτους είχε προγραμματίσει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση του παιχνιδιού για το καλοκαίρι του 2022.

Τόσο το Starfield, όσο και το Redfall, παρουσιάστηκαν επίσημα στην έκθεση E3 της Microsoft πέρυσι, αν και το πρώτο είχε προηγουμένως ανακοινωθεί το 2018. Το Starfield έλαβε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 11 Νοεμβρίου του 2022, ακριβώς 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του The Elder Scrolls 5: Skyrim, με τον Todd Howard να είχε πει το Νοέμβριο του περασμένου έτους, ότι η Bethesda ένιωθε σίγουρη και ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτήν την ημερομηνία που έθεσε ως στόχο.

Η ανακοίνωση του Redfall στην E3 πέρυσι συνοδεύτηκε και εκείνη από ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το καλοκαίρι του 2022. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι μας άφησε χωρίς νέες ενημερώσεις και πληροφορίες για αρκετό καιρό από τότε, όποτε μια αναβολή ήταν σχεδόν αναμενόμενη.

Τόσο το Starfield, όσο και το Redfall, βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη για Xbox Series X/S και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.