ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλεται για την Άνοιξη του 2023 το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ύστερα από το τρέιλερ ανακοίνωσής του πίσω το 2019, έχουμε δει μόνο μερικά τρέιλερ για το άγνωστο αλλά άκρως αναμενόμενο sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Με την περσινή της παρουσίαση, η Nintendo δήλωσε ότι στόχευε να κυκλοφορήσει το τίτλο μέσα 2022, αλλά τώρα, όπως πιθανόν πολλοί να περίμεναν, η εταιρεία ανακοίνωσε την αναβολή του.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Nintendo, ο παραγωγός της σειράς The Legend of Zelda, Eiji Auonuma, επιβεβαίωσε ότι η συνέχεια του Breath of the Wild, αναμένεται να κυκλοφορήσει πλέον την άνοιξη του 2023.

Το βίντεο περιέχει επίσης μερικές σύντομες στιγμές από το παιχνίδι, με τον Aonuma να επιβεβαιώνει επίσης ότι εκτός από τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο τρέιλερ του περασμένου έτους, το παιχνίδι θα διαθέτει ένα “διευρυμένο χαρακτηριστικό” και “μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτηριστικών“, συμπεριλαμβανομένων “νέων encounters και γενικότερα στοιχείων gameplay“.

Προκειμένου να κάνουμε την εμπειρία αυτού του παιχνιδιού κάτι ξεχωριστό, ολόκληρη η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να εργάζεται επιμελώς στο παιχνίδι, επομένως κάνετε λίγη υπομονή ακόμα“, πρόσθεσε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer ανακοίνωσης της αναβολής του sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild:

Μετά την παρουσίαση στην E3 πέρυσι, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι η αποκάλυψη παιχνιδιού δεν θα γινόταν μέχρι να πλησιάσει η κυκλοφορία του, λόγω του τίτλου του που περιείχε υποδείξεις για την ιστορία. Η εταιρεία είπε ακόμη, ότι αν και η συνέχεια θα βασίζεται στο Breath of the Wild, θα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σταθεί από μόνο του. 

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.