Ένας πιο σκοτεινός τίτλος Teenage Mutant Ninja Turtles βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin

Μια νέα, εντελώς διαφορετική και πιο σκοτεινή προσέγγιση των κλασικών τίτλων Teenage Mutant Ninja Turtles, φαίνεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του gaming τομέα της Paramount Global.

Σε μία νέα συνέντευξή του στο Polygon, ο αντιπρόεδρος, Doug Rosen, έδωσε στο φως της δημοσιότητας αρκετές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο project. Πιο αναλυτικά, το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles παιχνίδι θα βασίζεται στο κόμικ με όνομα “The Last Ronin”, και θα αποτελεί ένα third-person action RPG, με τον Rosen να δίνει ως παράδειγμα τους τελευταίους God of War τίτλους της Sony Santa Monica.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποιο στούντιο έχει αναλάβει την υλοποίηση του επερχόμενου Teenage Mutant Ninja Turtles παιχνιδιού, αν και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Rosen, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγα χρόνια ακόμα για την κυκλοφορία του, μιας και περιγράφεται ως ένα “φιλόδοξο ΑΑΑ”.

Για όσους δε γνωρίζουν, το κόμικ στο οποίο θα βασίζεται η επερχόμενη, σκοτεινότερη εκδοχή που αφορά στα Χελωνονιντζάκια, “The Last Ronin”, επικεντρώνεται σε ένα μόνο από τα Χελωνονιντζάκια, καθώς τα άλλα τρία έχουν δολοφονηθεί από την Foot Clan. Επομένως, πολύ πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με μία single-player εμπειρία, σε αντίθεση με τους περισσότερους Teenage Mutant Ninja Turtles του παρελθόντος, οι οποίοι εστίαζαν αρκετά στο multiplayer στοιχείο.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.