Ένας δεύτερος τίτλος Fire Emblem πιθανόν να κυκλοφορήσει φέτος

Fire Emblem

Ένα δεύτερο παιχνίδι Fire Emblem φαίνεται ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει φέτος, σύμφωνα με γνωστό insider της βιομηχανίας. Η Emily Rodgers, η οποία έχει ισχυρό ιστορικό ακριβών προβλέψεων όσον αφορά στη Nintendo, δημοσίευσε στο Famiboards πως πιστεύει ότι ένας δεύτερος τίτλος Fire Emblem βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Intelligent Systems και ότι θα μπορούσε κάλλιστα να κυκλοφορήσει φέτος.

Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι αυτό το παιχνίδι έχει σχεδόν τελειώσει με την ανάπτυξή του. Η IS είχε πάνω από 3 χρόνια για να αναπτύξει αυτό το παιχνίδι και έλαβε βοήθεια από ένα support studio,” είπε.

Ενώ η Rodgers εικάζει ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι και το 2023, αναφέρει επίσης ότι το 2017 κυκλοφόρησαν και τα δύο Fire Emblem Warriors και Echoes, υπονοώντας ότι το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για το 2022, με αυτόν τον άγνωστο τίτλο του franchise να κυκλοφορεί μαζί με τον πιο πρόσφατα ανακοινωμένο.

Η Nintendo ανακοίνωσε το τελευταίο Fire Emblem Warriors: Three Hopes για το Nintendo Switch νωρίτερα αυτόν το μήνα, στο Nintendo Direct. Το Three Hopes, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου, περιγράφεται ως μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το Three Houses το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.