Η EA θα κυκλοφορήσει 4 μη ανακοινωμένα παιχνίδια το 2023

EA

Στο πιο πρόσφατο Earnings Call για τα τριμηνιαία κέρδη της, η EA παρείχε μια ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα των κυκλοφοριών της για το οικονομικό έτος 2023. Η εταιρεία λοιπόν, φαίνεται πως έχει πολλά στα σκαριά για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Εκτός από μερικά ήδη ανακοινωμένα παιχνίδια, η Electronic Arts έχει επίσης 4 παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2022-2023, τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα δημόσια.

Στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023, θα κυκλοφορήσει το F1 22, το οποίο θα ακολουθήσουν οι φετινές προσθήκες στα franchises FIFA και Madden NFL στο 2ο τρίμηνο. Στη συνέχεια, το τρίτο τρίμηνο θα περιέχει τη κυκλοφορία του Need for Speed ​​που αναπτύσσεται από την Criterion, καθώς και την επόμενη προσθήκη στο franchise NHL. Τέλος, το τέταρτο τρίμηνο, δηλαδή η περίοδος Ιανουαρίου-Μαρτίου του 2023, θα φιλοξενήσει το PGA Tour, «μια σημαντική IP», «ένα τίτλο από συνεργάτη», που πιθανότατα αναφέρεται στο sequel του Star Wars Jedi, «ένα remake» και έναν άλλο άγνωστο «αθλητικό τίτλο».

Επιπλέον, στο οικονομικό έτος 2023 θα κυκλοφορήσουν επίσης δύο μεγάλα παιχνίδια για κινητά από την Electronic Arts. Το Apex Legends: Mobile και το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth. Όσο για το πότε περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για αυτούς τους τίτλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί, η EA ακύρωσε την εκδήλωση EA Play για φέτος, επομένως πιθανότατα θα έχουμε ξεχωριστές ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες.

EA Earnings Call

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.