Διέρρευσαν τα PlayStation Plus παιχνίδια του Απριλίου

PlayStation Plus 2022

Τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus του Απριλίου για το 2022, έχουν διαρρεύσει για ακόμη μια φορά νωρίτερα από έναν γνωστό, αξιόπιστο leaker.

Ο χρήστης του Dealabs με όνομα billbil-kun, ο οποίος διαρρέει με ακρίβεια τις σειρές παιχνιδιών του PS Plus σχεδόν κάθε μήνα από το Σεπτέμβριο του 2021, αποκάλυψε ποιοι είναι οι νέοι τίτλοι που πρόκειται να προστεθούν στην υπηρεσία τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τον billbil-kun λοιπόν, οι τρείς επερχόμενοι τίτλοι που θα είναι διαθέσιμοι από τις 5 Απριλίου στην υπηρεσία της Sony θα είναι:

  • Hood: Outlaws & Legends
  • Slay the Spire
  • Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated

Τα δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus του Μαρτίου για το 2022 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για λήψη έως τις 4 Απριλίου, και είναι τα Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner, Team Sonic Racing και Ark: Survival Evolved.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, μόλις σήμερα, ύστερα από πολλές φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό, η Sony ανακοίνωσε τη νέα της ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία PS Plus.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.