Διαθέσιμο από σήμερα σε PS5 το next-gen upgrade του Dying Light

Dying Light Next gen upgrade

Η Techland κυκλοφόρησε ένα next-gen upgrade για το πρώτο Dying Light, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση του επτά χρόνων τίτλου στις νεότερες κονσόλες. Διαθέσιμη λοιπόν από σήμερα για PS5 και PS4 Pro, η ενημέρωση εισάγει νέες λειτουργίες που προσφέρουν υψηλότερους ρυθμούς καρέ και ανάλυση.

Πιο συγκεκριμένα, τα patch notes που ανάρτησε η πολωνική εταιρεία, αναφέρουν ότι το παιχνίδι σε PS5 θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές επιλογές απόδοσης. Η πρώτη είναι το κλασικό Performance mode με 60 FPS σε ανάλυση Full HD (1080p), η δεύτερη είναι το Balanced mode, το οποίο στοχεύει τα 60 FPS σε ανάλυση QHD (1440p), ενώ η τρίτη αποτελεί το Quality mode, με 30 FPS σε ανάλυση 4K.

Όσον αφορά στην ενημέρωση για τα PS4 Pro, η Techland ανέφερε πως έχει γίνει βελτίωση στα 30 FPS που “τρέχει” ο τίτλος στη παλαιότερη κονσόλα της Sony. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και αναλυτικά τα Patch Notes, τα οποία δημοσιεύτηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter:

Τέλος, η Techland ανέφερε στη δημοσίευσή της ότι το next-gen upgrade του τίτλου, πρόκειται να κυκλοφορήσει και για τα Xbox Series X/S, “σύντομα”. Επί του παρόντος, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, εργάζεται σε ένα μεγάλο patch για το Dying Light 2, το οποίο κυκλοφόρησε με μερικά τεχνικά προβλήματα το Φεβρουάριο.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.