Διαρροή – Το Batman: Arkham Collection έρχεται σε Nintendo Switch

Batman Akham Knight Collection Switch

Ο Γάλλος πωλητής λιανικής που αποκάλυψε ότι τα The Witcher 3: Wild Hunt και Assassin’s Creed: The Ezio Collection αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch πριν ανακοινωθούν, δημοσίευσε μια νέα καταχώρηση λιανικής, η οποία περιέχει το Batman: Arkham Collection για το Nintendo Switch.

Μέχρι στιγμής, η πολυαγαπημένη συλλογή παιχνιδιών του σκοτεινού ιππότη της DC, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Warner Bros. για το Nintendo Switch. Η συλλογή Batman: Arkham Collection, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC και περιλάμβανε τις Definitve Versions των παιχνιδιών Arkham Trilogy της Rocksteady, οι οποίοι ήταν τα Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City και Batman: Arkham Knight με όλα τα αντίστοιχα DLC.

Batman Akham Knight Collection Switch

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το Arkham City, το οποίο εμφανίστηκε στο Wii U, ήταν ο μόνος Batman τίτλος της Rocksteady, που κυκλοφόρησε για κονσόλα της Nintendo.

Ο επερχόμενος τίτλος της Warner Bros. που διαδραματίζεται στο σύμπαν των παιχνιδιών της Arkham Collection, Suicide Squad Kill The Justice League, φαίνεται πως πρόκειται να καθυστερήσει μέχρι το 2023, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, που λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον ανάπτυξης του τίτλου. Αναπτύσσεται από το δημιουργό της σειράς Batman: Arkham, Rocksteady Studios, και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.