Νέα διαρροή του Nintendo Switch Online αποκαλύπτει τα επερχόμενα NES παιχνίδια

NES Nintendo Switch Online

Πλάνα αυτού που φέρεται να είναι μια ανανεωμένη εφαρμογή του NES στο Nintendo Switch Online έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας πιθανώς τα σχέδια της Nintendo για μια σειρά από επερχόμενες κυκλοφορίες.

Το παρακάτω βίντεο φέρεται να συγκρίνει την τρέχουσα εφαρμογή Switch Online NES με μια «κύρια έκδοση» που διέρρευσε και έχει ημερομηνία κατασκευής τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με τη χρήστη του Twitter, Kaitlyn Molinas. Η «κύρια έκδοση» τώρα, φαίνεται να περιέχει όλα τα επί του παρόντος διαθέσιμα παιχνίδια του NES Online και αυτά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων Tetris, Castlevania, Galaga, Pac-Man και Mega Man.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και στο σχετικό Tweet της Kaitlyn Molinas, το οποίο αποκαλύπτει τη νέα έκδοση της εφαρμογής NES για το Nintendo Switch Online:

Ακόμα, τον περασμένο Οκτώβριο, το Switch Online Expansion Pack πρόσθεσε τα παιχνίδια των Sega Mega Drive/Genesis και Nintendo 64 στις ψηφιακές βιβλιοθήκες NES και SNES, τα οποία ήταν ήδη διαθέσιμα ως μέρος του τυπικού προγράμματος συνδρομής. Επιπλέον, η Nintendo φαίνεται πως ετοιμάζεται να προσθέσει νέα παιχνίδια Sega Genesis/Mega Drive στην συνδρομητική υπηρεσία της.

Τέλος, τα Game Boy και Game Boy Advance πρόκειται να αποκτήσουν το δικό τους emulator στο Nintendo Switch, σύμφωνα με μια διαρροή που αποκάλυψε επίσης τη λίστα των παιχνιδιών που έρχονται στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online, η οποία περιλαμβάνει 40 παιχνίδια Game Boy Advance.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.