Διαρροή: Remake του Until Dawn βρίσκεται στα σκαριά

Until Dawn

Ένα remake του Until Dawn, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα διαδραστικά παιχνίδια τρόμου μέχρι σήμερα, φαίνεται πως θα μπορούσε να βρίσκεται στα σκαριά σύμφωνα με γνωστό leaker. Το Until Dawn, αναπτύχθηκε από τη Supermassive Games και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation 4 το 2015. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία ανάπτυξης του horror παιχνιδιού, συνέχισε να δημιουργεί άλλους τίτλους στο ίδιο πνεύμα με το Until Dawn, με τη σειρά The Dark Pictures. Και ενώ τα projects της σειράς The Dark Pictures πρόκειται να συνεχιστούν ακόμα στο μέλλον, φαίνεται ότι η Supermassive θα μπορούσε τώρα να αναπτύσσει ένα remake του Until Dawn.

Τα νέα για αυτό το πιθανό remake, προέρχονται από τον AccountNGT στο Twitter, ο οποίος είχε στο παρελθόν μια σειρά από επιτυχημένες προβλέψεις, που σχετίζονται με επερχόμενα παιχνίδια. Αν και οι λεπτομέρειες ήταν λίγες, ένα νέο tweet από τον λογαριασμό σήμερα υποδηλώνει ότι η Supermassive θέλει να επιστρέψει στον τίτλο με νέα μορφή κάποια στιγμή στο μέλλον.

Από ό,τι έχω ακούσει από πολλές ξεχωριστές πηγές, εκτός από τα νέα τους παιχνίδια, η Supermassive Games φέρεται να εργάζεται για ένα remake του Until Dawn για αρκετό καιρό, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα για αυτό το πιθανό project,” έγραφε το tweet, το οποίο μπορείτε να δείτε από κάτω.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον πράγμα σε αυτήν την αναφορά είναι ότι ισχυρίζεται πως το remake του Until Dawn πιθανόν να έρχεται στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς. Συνολικά, η IP του Until Dawn είναι κάτι που εξακολουθεί να ανήκει στη Sony, γι’ αυτό και το παιχνίδι κυκλοφόρησε μόνο στο PS4 εξαρχής. Εάν ένα remake του τίτλου έβγαινε και σε άλλες πλατφόρμες, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση για διάφορους λόγους.

Και πάλι όμως, το PlayStation έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ειδικά όσον αφορά στην πλατφόρμα των υπολογιστών, ότι ενδιαφέρεται να φέρει παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η μεταφορά του God of War σε PC. Ως εκ τούτου, ίσως η άφιξη του Until Dawn σε Xbox, PC ή ακόμα και Nintendo Switch θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.